Contact

Contactgegevens

Shantoeng Acupunctuur en Shiatsu
Papiermolen 34
3994 DK Houten

06 291 45 383
praktijk@shantoeng.nl

Route-informatie

Het gebouw is goed te bereiken met de fiets, de auto en het OV; er is een bushalte op 2 minuten lopen afstand.

Het gebouw bevindt zich tussen het gebouw van het Hoogheemraadschap en het spoor in. De ingang van het gebouw ligt aan de kant van de Poldermolen.

Extra informatie over het gebouw

De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping van een , De Molen Offices. Er is een lift aanwezig.

Als de draaideur beneden open is, kom naar boven, loop naar de tweede verdieping en bel aan bij nr. 34. Als de draaideur niet open is, bel dan beneden aan bij nr. 34.

Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Openingstijden

De praktijk is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur.

Als je via de website een afspraak maakt, lukt dat nooit op de dag waarop je de boeking doet. Heb je een acuut probleem en zou je graag zo snel mogelijk langskomen: benader me dan via de telefoon, de e-mail of WhatsApp. Ik kan niet garanderen dat er ruimte is, maar ik zal zeker proberen om je met spoed te helpen.

Belangrijke informatie voor je consult

  • Ben je zwanger of hoop je dit te zijn: vermeld dit bij je bezoek. Daar hou ik rekening mee met de keuze vanĀ  acupunctuurpunten en technieken.
  • Gebruik je medicijnen? Neem een lijstje met de namen mee of de bijsluiters. Dit kan voor mij het aanwezig zijn vanĀ  symptomen of het ontbreken van symptomen verklaren.
  • Meld van tevoren als je last (gehad) hebt van een hernia, spataders, hart- en vaatziekten of osteoporose, vooral als je niet voor klachten komt die hiermee te maken hebben. Dan kan ik daar rekening mee houden voor het geven van een optimale behandeling.